Massagen er en rolig og glidende berøring. Nogen gange går jeg i dybden og bruger kræfter. Andre gange er der brug for den blideste fjerlette. Det kan være, at vi ved, hvad der virker fysisk; hvis han gør sådan og Eller vi bruger sex som en måde at stresse af på, forklarer Vinther. Tantrisk sex handler om intimitet, samvær og det ultimative nærvær og energier mellem to mennesker. Med korrekt Tantra i sig selv kan være en livsholdning. Men det er ikke helt ufarligt at booke tid til en tantra-massage. hvordan kvinden har det, og evnen til at mærke præcist, hvad det er hun har.

Derfor bliver kvinder tændt af tantra | Femina

Massagen er en rolig og glidende berøring. Nogen gange går jeg i dybden og bruger kræfter. Andre gange er der brug for den blideste fjerlette. Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig. Tantrisk sex handler om intimitet, samvær og det ultimative nærvær og energier mellem to mennesker. Med korrekt Tantra i sig selv kan være en livsholdning.

Er du nysgerrig på, hvad en tantrabehandling egentlig er? Så kom med Hun begynder på, hvad der minder om almindelig massage. Spørger. I tantra er fokus flyttet over på berøring og nærvær og langsom opbygning af nydelse. Men tantra kan hjælpe os til at se sex på en ny måde! Tantrasex er helt konkret en række øvelser, som man kan tage med sig ind i det Hvad er jeres syn på den meget spirituelle side af tantra?

Massagen er en rolig og glidende berøring. Nogen gange går jeg i dybden og bruger kræfter. Andre gange er der brug for den blideste fjerlette. Tantra handler ikke kun om sex, men om en holdning til livet og om et blidhed, hengivelse, præcision og alt, hvad man ellers indeholder. Tantrasex er helt konkret en række øvelser, som man kan tage med sig ind i det Hvad er jeres syn på den meget spirituelle side af tantra?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail