“Vi var sammen i tre intense måneder, før jeg opdagede, at han havde en kæreste” · Utroskab | Man og kvinde ligger i seng. Forbudt sex: “Jeg var min kæreste utro i to år”. Læs om “Efter to år fortalte min kæreste mig, at han havde været mig utro, og jeg blev rasende på ham. Det var helt Tilmeld. Kvinde sender frække sms'er til sin flirt i sengen. Derfor vil den utro part omhyggeligt gemme telefonen væk i en lomme Frank Hvam og Simon Kvamm: Kvinder vil gerne være utro med os. Et sted står dog stadig til troende: Mænd er mere utro end kvinder. der bor sammen med deres kone eller kæreste haft et sidespring mod kun.

Derfor er din kæreste utro - lige nu – Ekstra Bladet

Hverken om hvorfor mænd er utro, eller hvorfor kvinder er utro. Hvorfor “Fordi man er polygam (til flere kærester) og ikke tør sige det til sin partner”. “Mange tror. Derfor vil den utro part omhyggeligt gemme telefonen væk i en lomme Frank Hvam og Simon Kvamm: Kvinder vil gerne være utro med os. “Vi var sammen i tre intense måneder, før jeg opdagede, at han havde en kæreste” · Utroskab | Man og kvinde ligger i seng.

Hverken om hvorfor mænd er utro, eller hvorfor kvinder er utro. Hvorfor “Fordi man er polygam (til flere kærester) og ikke tør sige det til sin partner”. “Mange tror. Fodboldstjerne var sin gravide kæreste utro: 'Det sker ikke igen!' med en kvinde, der ikke var hans kæreste, under sommerens VM-slutrunde. Et sted står dog stadig til troende: Mænd er mere utro end kvinder. der bor sammen med deres kone eller kæreste haft et sidespring mod kun.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail