Ifølge en undersøgelse blandt årige danske kvinder følte halvdelen seksuel lyst mindst Og mange fortalte, at sex tager længere tid end i deres unge dage. Mænd kan få sværere ved at få eller opretholde en rejsning. Læs hvordan det er at være i et forhold med en mand, der er 16 år ældre end en Nu efter seks års samliv er det heldigvis blevet amerfoz.coṃ thiếu: pensionist. Salget af potensmidler til mænd over 65 år er steget eksplosivt den ”Den nye generation af pensionister har et helt andet forhold til sex. Den årige Kyle Jones har aldrig villet have kvinder på sin egen alder. De skal være 65 år eller ældre, lyder det.

Bedste på 71 år: Sex hver dag er smaddersundt | BT Sex og parforhold - amerfoz.com

Ifølge en undersøgelse blandt årige danske kvinder følte halvdelen seksuel lyst mindst Og mange fortalte, at sex tager længere tid end i deres unge dage.

Mænd kan få sværere ved at få eller opretholde en rejsning. Seniorer har mere tilfredsstillende sex end singler i 20'erne, viser undersøgelse.

end blandt de unge: 7% af de ældre og 14% af de yngre, ville nøjes med at ældre kvinder er endnu mere positive overfor sex, end mænd. Ikke desto mindre dyrker danske pensionister sex i stor stil.

få orgasmer og har stadigvæk appetit på sex og intimitet med mænd i alle aldre.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail