Seks måneder uden sex er meget lang tid for en mand. Mænd ser anderledes på utroskab end kvinder: Han ønsker ikke at forlade dig, når. Har du gået og fantaseret om specifikke steder at forføre din kollega? De fleste singler har haft en fantasi om en romance på jobbet, men er det egentlig så. Den viser nemlig, at hele 39 procent har sex under eller efter en julefrokost på kissemisse eller lige frem dyrke sex med en kollega til julefrokosten. at vi danskere er anderledes rolige, trofaste og i stand til at holde os på. Julefrokoster. Byture med kollegaerne. Weekendkurser. Chancerne for at komme kollegaerne ved er utallige. Og det er der mange, der udnytter  Missing: anderledes.

sex med kollega.. | amerfoz.com

Jeg har haft masser af sex med en kollega. Vi var kærester i et . Frisk på at prøve en sjov og anderledes holdsport i Århus?

Tjek Kin-Ball ud. Seks måneder uden sex er meget lang tid for en mand. Mænd ser anderledes på utroskab end kvinder: Han ønsker ikke at forlade dig, når. Julefrokoster.

Byture med kollegaerne. Weekendkurser. Chancerne for at komme kollegaerne ved er utallige. Og det er der mange, der udnytter  Missing: anderledes.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail