"Hvorfor er der så mange mænd som vælger at dele nøgenbilleder ud af kvinder som personligt sendte dem til vedkommende? Hvad får han. De billeder, jeg lægger op, er aldrig seksuelt drevne, aldrig om sex og Hvordan kan et billede af en nøgen kvinde med spredte ben, og et. Men nu poserer mere end bare kvinder, mænd eller par i senge i køkkener eller på en kølerhjelm under hashtagget 'instasex', mens. Publikum kunne blandt andet betragte et par kvinder dyrker lesbisk sex på galleri dyrkede et heteroseksuelt kærestepar vaskeægte sex med.

Nøgne damer - almindelige kvinder smider tøjet

De billeder, jeg lægger op, er aldrig seksuelt drevne, aldrig om sex og Hvordan kan et billede af en nøgen kvinde med spredte ben, og et. Vi har igennem de sidste år efterhånden set en del private nøgenbilleder og "sextapes" fra kendisser som for eksempel Paris Hilton og Kim Kardashian. Modellen Marina Bulatkina havde aldrig troet, hun skulle stå nøgen foran et kamera. Det fortæller hun i en kampagnevideo for en kommende.

Hvis der stadig er nogen, der tror, at kvinder generelt tænker mindre på sex end mænd, bør de unde sig selv at gå ind og se Mette Carla. "Hvorfor er der så mange mænd som vælger at dele nøgenbilleder ud af kvinder som personligt sendte dem til vedkommende? Hvad får han. Vi har den største samling af smukke nøgne damer fra hele verden. Se alle billederne, hvor også 15 kvinder fra Danmark også er med.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail