Hvis du er mand vil du altid få massage af en kvinde. Du skal også huske at oplyse om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus – og det er. Tantra massage mænd: Sensuel, nærværende og kærlig helkropsmassage hvor jeg bruger mine hænder, arme og krop (body-to-body) til at massere med. Undervisning i Tantramassage for Par Lær at give tantramassage til din elskede fyld Vores forløb med undervisning i tantramassage fra mand til kvinde. Tantrisk møde i kærlighed og accept Jeg hedder Kirsten Maria og tilbyder tantramassage til både mænd og kvinder, samt til par. En tantramassage e.

Mahamudra tantramassage for mænd kan du se som en invitation ind i lyst og mænd har oplevet – både i sig selv, men også i det intime møde med kvinder. Det kan være lidt af en jungle af finde det rigtige sted for sin Tantramassage. Der gives ikke lingam massage (penis massage) til mænd, hvorimod kvinder kan. Lær at udføre Tantramassage.

Introduktion og fuld massage af mand og kvinde med instruktion og vejledning.

Undervisning i tantramassage for par | Tantra Temple

Det kan være lidt af en jungle af finde det rigtige sted for sin Tantramassage. Der gives ikke lingam massage (penis massage) til mænd, hvorimod kvinder kan. Jeg er mand, overvejende heteroseksuel og har i mange år beskæftiget mig med tantramassage.

Først som udøver og sidenhen som. Lær at udføre Tantramassage. Introduktion og fuld massage af mand og kvinde med instruktion og vejledning.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail