Bangla Road, Massage, bar piger og sex - Se anmeldelser fra rejsende, billeder og gode tilbud vedr. Patong, Thailand på TripAdvisor. Nov 17, - Red-light district – her boltrer besøgende sig i (meget) letpåklædte damer. Og – ifølge min danske guide, der har boet i Thailand i over 15 år . Sex ødelagde spansk ø-strand: Nu straffes sand-tegninger med fængsel. Mar 1, - Det er ingen hemmelighed, at en stor del af Thailands turister tager til det dejlige land for at få sex. Hos brunbrændte smukke thai-kvinder, hos. Har en thaipige sex med dig på din ferie, forventer hun betaling. Hvis en thaipige følger med dig hjem på hotellet, så er det i forventning om betaling.

Så uanset om du er på udkig efter kærlighed eller blot ønsker at finde så mange thai damer, som muligt, og sove eller have sex med dem, så håber jeg, at du. Har en thaipige sex med dig på din ferie, forventer hun betaling.

Hvis en thaipige følger med dig hjem på hotellet, så er det i forventning om betaling. Nov 27, - Interessen mellem danske mænd og asiatiske kvinder er bestemt gensidig. I hvert fald ifølge kvinderne fra tv-serien 'Lykken er en asiatisk.

Sexturisme i Thailand

Nov 17, - Red-light district – her boltrer besøgende sig i (meget) letpåklædte damer. Og – ifølge min danske guide, der har boet i Thailand i over 15 år . Sex ødelagde spansk ø-strand: Nu straffes sand-tegninger med fængsel. Nov 27, - Interessen mellem danske mænd og asiatiske kvinder er bestemt gensidig.

I hvert fald ifølge kvinderne fra tv-serien 'Lykken er en asiatisk. Feb 19, - Thai piger er meget kærlige og feminisme er en del af deres personlighed. - Jeg har rejst i Thailand og set med egne øjne hvordan de behandler deres mænd og andre. J Frygtede fartbøller kørte i fælden: Seks fik klip.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail