Lyst til initimitet, kærtegn og sex er ikke en selvfølge, og en større dansk undersøgelse viser, at hver tredje kvinde i parforhold mangler lysten til. Hvis der stadig er nogen, der tror, at kvinder generelt tænker mindre på sex end mænd, bør de unde sig selv at gå ind og se Mette Carla. Sådan lyder ordene fra Søren Gytz Olesen (SF), efter at Viborg Kommunes socialudvalgsformand Mette Nielsen (S) har meldt ud, at det ikke er. Christina Tatarczuk svarer på dine spørgsmål om sex og kærlighed. Nogle mænd producerer ingen synlig præsperm, mens andre nærmest.

Det siger socialudvalgsmedlem Mette Nielsen (A) til Viborg Stifts og derfor skal kommunens ansatte ikke hjælpe til at fremme betaling for sex. Christina Tatarczuk driver firmaet Happylife, der netop er flyttet til Viborg, hvor hun rådgiver om sex. Med et nyt koncept, Pink Passion, vil hun. Mange kvinder lider af manglende lyst til sex, men i et nyt dansk studie tyder det Ifølge avisen er der ingen tal på, hvor mange kvinder, der får.

Testosteron giver kvinder lyst til sex | Indland | amerfoz.com

Christina Tatarczuk driver firmaet Happylife, der netop er flyttet til Viborg, hvor hun rådgiver om sex.

Med et nyt koncept, Pink Passion, vil hun. Sådan lyder ordene fra Søren Gytz Olesen (SF), efter at Viborg Kommunes socialudvalgsformand Mette Nielsen (S) har meldt ud, at det ikke er.

Christina Tatarczuk svarer på dine spørgsmål om sex og kærlighed. Nogle mænd producerer ingen synlig præsperm, mens andre nærmest.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail